Обратно към ЦРЧР

Уебинар, организиран от мрежата „Еврогайдънс“, посветен на „Кариерното ориентиране и консултиране чрез Програма „Еразъм+“: примери за проекти и споделяне на опит“

ное. 10, 2020

Уебинар, организиран от мрежата „Еврогайдънс“, посветен на „Кариерното ориентиране и консултиране чрез Програма „Еразъм+“: примери за проекти и споделяне на опит“

Научете повече за Програма „Еразъм+“ и кариерното ориентиране чрез настоящия уебинар, организиран от Еврогайдънс на тема: „Кариерно ориентиране и консултиране чрез Програма „Еразъм+“: примери за проекти и споделяне на опит“.

Онлайн срещата ще се проведе на 13 ноември (петък) 2020, 12:00 (CET).

Работата по теми, свързани с кариерно ориентиране и консултиране, както и показването на добри практики, представлява все още предизвикателство. Програма „Еразъм+“ би могла да подкрепи отделните хора, ползватели на такива услуги или организации, занимаващи се професионално, в този процес.
Каним да се присъедините към нас, за да откриете възможностите на Програма „Еразъм+“, показани през опита на професионалисти по кариерно ориентиране от Европа.
Ще имате уникалната възможност да научите повече за:

Нашите лектори ще представят информация как са разработени идеите за проекти, как е установено сътрудничество с други европейски партньори и как са изпълнени проектите.
Всички участници ще имат възможността да зададат своите въпроси и да получат компетентни отговори от едни от най-добрите специалисти в Европа по темите на кариерното консултиране.
Инициативата има за цел да вдъхнови професионалистите по кариерно консултиране от цяла Европа да стартират нови проекти, чрез които биха повишили качеството и разработването на нови подходи и методики в тази област.

Участието в уебинара е безплатно, но ви съветваме да се регистрирате възможно най-скоро (тъй като броят на участниците е ограничен).

Регистрирайте се тук  до 12 ноември 2020, 12:00 (CET), за да може да вземете участие в онлайн срещата.

Този уебинар се организира от мрежата „Еврогайдънс“. В него ще вземат участие центровете „Еврогайдънс“ от България, Белгия, Словакия, Чехия и Сърбия.