Обратно към ЦРЧР

Национални дни на кариерата-Добра кариера, добър живот 2016 г.

мар. 1, 2016

Национални дни на кариерата-Добра кариера,добър живот март-април 2016 г.

Покана за официалното откриване на най-големия кариерен форум в България „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, добър живот”, което ще се проведе на 15 март (вторник) от 10.00 ч. в „Национален дворец на културата”, ет.5.

На 15 и 16 март в НДК, София за петнадесета поредна година се проведе най-големият кариерен форум в България „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, добър живот“.

Събитието откриха г-жа Йорданка Фандъкова – кмет на Столична община, проф. Костадин Костадинов – Заместник-министър на образованието и науката, г-жа Елка Димитрова – директор на дирекция „Политика на пазара на труда и трудова мобилност“ в Министерството на труда и социалната политика, г-н Светлозар Петров – управител на JobTiger и   г-жа Нели Ангелова – бизнес мениджър „Кулинарни продукти“ и мениджър „Корпоративни връзки“ в Нестле България.

Традиционно събитието събра на едно място студенти и младежи, търсещи работа или стаж и топ работодатели от всички основни браншове у нас.

През двата дни на неговото провеждане, форума посетиха над 8000 студенти и младежи, които се срещнаха с представители на всички компании-участници в обособените за целта кариерни кътове и научиха от тях за свободните позиции и възможностите за професионално развитие, които те предлагат. Както всяка година, много от тези първи срещи в неформална среда ще положат началото на стотици успешни кариери. Статистиката през годините сочи, че всеки шести посетител на „Национални дни на кариерата“ получава предложение за стаж или работа.