Обратно към ЦРЧР

Еврогайдънс празнува 30 години от създаването на мрежата

юли 15, 2022

Център за развитие на човешките ресурси, в ролята си на Национална агенция по Програмите на Европейския съюз „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“, както и на дейностите Еврогайдънс,  Европас, Евродеск, eTwinning, Евридика и National VET Team, ще проведе Национална информационна кампания на тема „35 години Еразъм+“ , за да представи широка информация за възможностите за образование, обучение и професионална квалификация, които Европейският съюз предоставя на своите граждани.

В периода 05 юли 2022 г. – 16 септември 2022 г. ще бъдат проведени 6 информационни лъча, всеки от тях в различни области на страната.

Втори лъч на информационното турне ще се състои в периода 18 – 22 юли 2022 г . и ще премине през градовете Пловдив – Хасково – Стара Загора – Сливен:

Пловдив – 18 юли, Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ – Ректорат, Зала „Компас“, ул. Цар Асен №24, както и информационен щанд на площад „Централен“ – 11:00 – 13:00 ч.

Хасково – 19 юли, община Хасково, зала Хасково, пл. „Общински“ №1, както и информационен щанд на площада до сградата на общината – 11:00 – 13:00 ч.

Стара Загора – 20 юли, Международен младежки център, бул. „Княз Александър Батенберг“ №19, както и информационен щанд в началото на пешеходната зона – 11:00 – 13:00 ч.

Сливен – 21 юли – Община Сливен, зала Май, бул. „Цар Освободител“ №1,  както и информационен щанд до сградата на общината – 11:00 – 13:00 ч.

В рамките на Информационното турне, „Еврогайдънс“ отбелязва 30г. от създаването на мрежата в Европа.

В тази връзка, в информационното събитие в град Пловдив на 18.07.2022 г., сме поканили г-жа Илияна Калинова, кариерен консултант, която ще представи пред широката аудитория ролята на кариерния консултант и ще популяризира ролята на кариерното ориентиране и консултиране в България. Г-жа Калинова ще ви информира,  къде в Пловдив може да се получи актуална и изчерпателна информация за възможностите за образование, обучение и професионална квалификация, ще представи приноса на пловдивските кариерни консултанти за утвърждаване водещата роля на „Еврогайдънс“ в България.

В град Хасково на 19.07.2022 г. ще ни гостува г-жа Райна Бялкова, кариерен консултант, която ще говори за обхвата на дейностите по кариерно ориентиране, структурални по етапи – начален, прогимназиален и гимназиален етап. Г-жа Бялкова ще ни разкаже за ролята на кариерните консултант при избор на професионална реализация.

 

Очакваме Ви на посочените по-горе адреси!

Екипът на Еврогайдънс България