Обратно към ЦРЧР

Международна конференция на мрежата „Еврогайдънс“

ное. 16, 2022

Уважаеми посетители,

Информираме ви, че мрежата „Еврогайдънс“ организира международната конференция “Meeting the future today: Capacity building for the European guidance community” на 30 ноември 2022 г., в гр. Прага, Чехия.

Събитието ще бъде проведено хибридно – присъствено в гр. Прага и онлайн, в рамките на един ден, като на него ще бъдат отразени европейски инструменти, рамки и практики като средство за изграждане на компетенции за бъдещето.

Събитието е напълно безплатно.

Конференцията има за цел да събере заинтересовани страни от европейски и международни общности за кариерно консултиране, за да обсъдят заедно начините за изграждане на  необходимите допълнителни компетенции сред кариерните консултанти. Пленарните сесии ще представят мнения от политици, експерти и доставчици на услуги в тази сфера. В поредица от семинари и презентации ще бъдат представени и обсъдени съществуващи инструменти, рамки и подходи. На тези работилници може да се присъедините физически или виртуално.

На събитието очакваме да се включат  участници като политици, изследователи, обучители и други практикуващи и работещи в областта на кариерното консултиране и ориентирането през целия живот, които се интересуват да научат повече за политиките и практиките в Европа.

Регистрацията е отворена до 4 ноември, както за участници присъствено, така и за онлайн.

Окончателната програма ще бъде публикувана в средата на октомври.

Регистрация и повече информация: euroguidance.eu/egconference22

Нека срещнем бъдещето заедно през ноември!

Допълнителна информация: egconference22@npi.cz