Обратно към ЦРЧР

„Национални дни на кариерата „Job Tiger“ 2023 г.

мар. 16, 2023

Уважаеми посетители,

Центърът за развитие на човешките ресурси, Национален Еврогайдънс Център България, Национален Европас Център България, eTwinning България, Национална мрежа Евродеск – България и „Vet National Team“, ще вземат участие в ежегодно провежданите Национални дни на кариерата, организирани от Job Tiger.

Очакваме Ви на най-мащабното кариерно изложение в България – „Национални дни на кариерата „Job Tiger“ на следните локации:

  • 1 април, Гранд Хотел „Милениум“ София, Конферентни зали на ет. 2, гр. София;
  • 4 април, Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”, пети корпус, гр. Велико Търново;
  • 8 април, Хотел-галерия „Графит“, бул. „Княз Борис I-ви“ 65, 9000 Варна Център, гр. Варна

 

По време на събитията на специално изграден щанд, посетителите ще могат да се запознаят с дейност Европас, „eTwinning“, „Еврогайдънс“ и „Евродеск“ и „Vet National Team“ и възможностите, които предоставят в сферата на образованието и обучението. Нашите експерти ще бъдат на разположение да Ви представят платформата Европас и възможностите, които предоставя за работа и обучение в Европа. Ще имате възможност да се запознаете с новите функционалности на платформата, чрез която може да представите своите знанията, умения и компетенции с цел намиране на работа, обучение или стаж, както и да бъдете информирани за отскоро въведената двуфакторна автентификация с цел защита на Вашите данните.

Ще Ви очакваме!

Екип на Еврогайдънс България