Обратно към ЦРЧР

Национално обучение на кариерни консултанти, 23-25 ноември 2022г., град Пловдив

ное. 4, 2022

Уважаеми посетители,

Дейност „Еврогайдънс“ България организира Национално обучение на кариерни консултанти, което ще се проведе в периода 23-25 ноември 2022г., град Пловдив.

Националното обучение на кариерните консултанти е утвърдена форма за подкрепа на практикуващи специалисти в образованието, които се занимават с кариерно ориентиране и консултиране. Събитието е насочено към всички заинтересовани страни, имащи отношение към кариерното ориентиране:

·         кариерни консултанти, работещи в Центрове за личностно развитие и/или в Кариерни центрове във висшите училища и в структурите на Агенцията по заетостта;

·         психолози и педагогически съветници в различните степени на средното образование;

·         учители, класни ръководители, които осъществяват дейности по кариерно ориентиране;

·         обучители в Агенции за подбор и обучение на персонала, консултанти в Центровете за професионално образование и обучение и консултанти от бизнес организации, които имат отношение към пазара на труда.

Обучението има за цел да надгради постигнатото в предходните обучения и да се утвърдят модели на кариерно ориентиране на ученици и младежи, които да се прилагат от участници с по-малък опит и от такива, които търсят иновативни практики.

Препоръчително е участниците да имат опит в кариерното консултиране и да са мотивирани да го споделят и разширяват.

Регистрационната форма е затворена поради запълване на броя участници в обучението.

За да вземете участие в обучението е необходимо да попълните следната регистрационна форма най-късно до 10 ноември 2022г.  – https://www.surveymonkey.com/r/NQCH6KH

Регистрационната форма ще бъде отворена до запълване на местата. Имайте предвид, че може да регистрирате до максимум двама представители от организация.

След приключване на регистрацията одобрените участници ще бъдат информирани по електронна поща и ще получат конкретна практическа информация за събитието.

Всички разходи за транспорт и настаняване за участниците, пристигащи от населени места извън град Пловдив, са за сметка на организаторите.

Работен вариант на програмата може да намерите ТУК

При допълнителни въпроси, моля да пишете на следния имейл адрес: euroguidance@hrdc.bg

Екипът на Еврогайдънс България