Обратно към ЦРЧР

Регистрация за участие в Национално обучение на кариерни консултанти, 25-27 октомври 2023г., град София

окт. 5, 2023

Уважаеми посетители,

Мрежата „Еврогайдънс“ България организира Национално обучение на кариерни консултанти, което ще се проведе в периода 25-27 октомври 2023г., град София.

Националното обучение на кариерните консултанти е утвърдена форма за подкрепа на практикуващи специалисти в образованието, които се занимават с кариерно ориентиране и консултиране. Събитието е насочено към всички заинтересовани страни, имащи отношение към кариерното ориентиране:

  • кариерни консултанти, работещи в Центрове за личностно развитие и/или в Кариерни центрове във висшите училища и в структурите на Агенцията по заетостта;
  •  психолози и педагогически съветници в различните степени на средното образование;
  • учители, класни ръководители, които осъществяват дейности по кариерно ориентиране;
  • обучители в Агенции за подбор и обучение на персонала, консултанти в Центровете за професионално образование и обучение и консултанти от бизнес организации, които имат отношение към пазара на труда.

Обучението има за цел да надгради постигнатото в предходните обучения и да се утвърдят модели на кариерно ориентиране на ученици и младежи, които да се прилагат от участници с по-малък опит и от такива, които търсят иновативни практики.

Препоръчително е участниците да имат опит в кариерното консултиране и да са мотивирани да го споделят и разширяват.

За да вземете участие в обучението е необходимо да попълните следната регистрационна форма най-късно до 15 октомври 2023г.  – https://www.surveymonkey.com/r/HPZMCYY

Регистрационната форма ще бъде отворена до запълване на местата. Имайте предвид, че може да регистрирате до 1 представител от организация.

След приключване на регистрацията одобрените участници ще бъдат информирани по електронна поща и ще получат конкретна практическа информация за събитието.

Всички разходи за транспорт и настаняване за участниците, пристигащи от населени места извън град София, са за сметка на организаторите.

Работен вариант на програмата може да намерите ТУК

По програма за всички участници в събитието са предвидени кафе паузи и изхранване (обяд и вечеря).

При допълнителни въпроси, моля да пишете на следния имейл адрес: euroguidance@hrdc.bg

Екипът на Еврогайдънс България